19 augusti 2019 - När progolfsäsongen avslutas i Atlanta, thugust 16, 2019 - Den sista hybridsilhouetten för säsongen mellan tennisspelaren Nick Kyrgios och basketbollsspelaren Kyrie Irving, anländer NikeCourt Air Zoom Vapor X Kyrie 5, i tid för Flushing Meadows. Denna specialversion matchar det lila och gröna färgschemat i kläderkollektionen i New York City. Graffitiinspirerade detaljer om Swoosh och grafisk affisch på tåstötfångaren är integrerade på överdelen i hyllning till både staden och dess basketkultur.August 15, 2019 - Milwaukee folkpunkband Violent Femmes har återupplivat sin glödande fandom sedan den gruppen återförenades 2013. Bland dessa fans är skateboarden Stefan Janoski, som släpper en specialutgåva.
"Violent" och "Femmes" är kedjesömda på sidosidan av varje sko och orden från gruppens hit 1994-låt "I'm Nothing" - som Janoski sjunger med bandet på en version som släpper med deras nyaste album - är tryckta i Janoskis handskrift på tungan. Nike SB Zoom Janoski “Violent Femmes” släpper den 15 augusti på nike.com och hos utvalda återförsäljare.August 15, 2019 - Utvecklar LeBron James resa från Warrior till King, den senaste LeBron 16 Low x Titan "Agimat" inspirerades av filippinska folklore. Två nya märken - en sköld och en blixtbult - finns med på hälarna. Skölden inspirerades av Bagobo-stamens traditionella rustning, medan blixtbolten symboliserar makten.
Skon är byggd för att utnyttja idrottarens kraft under spelet genom ett kombinerat dämpningssystem som möjliggör slagabsorption samtidigt som det ger en responsiv energiavkastning. En sträckkrage och anpassad snörning möjliggör också enkel inmatning och säkerhet.
Nike LeBron 16 Low x Titan "Agimat" kommer att finnas tillgänglig den 31 augusti på Titan Stores, Titan App, TITAN22.com och nike.com i Sydostasien och NordamerikaAugust 14, 2019 - För Flushing Meadows kommer tennisspelaren Sloane Stephens att rocka en NikeCourt Zoom Zero utrustad med en vit Aqua-överdel från Air Jordan VIII - samma Air Jordan som skapades 1993, hennes födelseår. Mellansula och yttersula är hämtad från Zoom Zero, som har en Zoom-enhet i full längd utformad för steg-till-steg-övergångar specifika för tennis. Den högsta topp övre sporten färgblockering från den kvinnors specifika White Aqua colorway och innehåller en chenille tyg lapp och crossover midfoot remmar.
NikeCourt Air Zoom Zero Aqua släpps på nike.com under Stephens spel på Flushing Meadows. Denna specialutgåva Nike Metcon 4 skapades för att fira Mat Frasers vinnande prestanda i Madison, Wisconsin, som markerar tredje gången i rad han har fått titeln av den finaste mannen på planeten. Inspirerad av en första plats medalj, den haptiskt tryckta övre, swoosh, handstöd häl klämma och snören är accent med metalliskt guld. Denna unika svarta och guldfärgade färg gavs till Fraser efter sin vinst och kommer inte att säljas. Air Max 1 G Realtree® anländer i en kamouflageöverdel, en svart syntetisk skinnlampa och livlig orange detalj. Skon släpper den 22 augusti på nike.com och hos utvalda återförsäljare.