2019 - G-DRAGON, www.tobiasstiftung.de de in Seoul geboren hiphopster, had niet altijd Adidas Superstar Femme gemakkelijk toegang tot zijn favoriete sneakers, de Nike Air Force 1.
"Sinds ik als kind hiphop tegenkwam, heeft AF1 een betekenis die groter is dan alleen schoenen", zegt G-DRAGON. "Ik kon ze me niet veroorloven, dus ik zou altijd de Nike-winkel passeren en ze alleen met mijn ogen en hart bewonderen. Voor degenen die van hiphopcultuur hielden, was oversized kleding, hoeden en bijpassende gekleurde AF1's het uniform."
G-DRAGON ontwikkelt zich als een artiest en bloeit op tot een wereldwijd fenomeen en heeft de Air Force 1 een integraal onderdeel van zijn uniform gemaakt. De Nike Air Force 1 "Para-noise" weerspiegelt dit overduidelijk met een unieke bovenconstructie met een zwart geverfde overlay die is ontworpen om na verloop van tijd sarahburnell.co.uk langzaam weg te slijten om een ??persoonlijk Nike Air Max 270 Donne kunstwerk te onthullen dat is gemaakt door Nike Air VaporMax Mujer G-DRAGON.
Het kunstwerk geeft een gevoel van optimisme, ge?nspireerd door de visie van de singer-songwriter op een wereld waarin de jeugd verenigd wordt door creativiteit en een vrije uitwisseling van idee?n. Voor G-DRAGON is kunst een belangrijke uitdrukking van het zelf die cultuur vooruit duwt
"Ik ben gemaakt door een cultuur die is afgeleid van mensen uit het verleden", zegt hij.
Extra verfraaiingen zijn een madeliefje op de tong geborduurd en verwijderbare aangepaste pinnen in de bovenste oogjes.2019 - De kleurstelling van de verlichting van het KYRIE 6-speelgoed met het idee van perspectief; de grafische afbeelding van de hiel is beter zichtbaar onder bepaalde hoeken, terwijl de complementaire kleuren groen, rood, geel en blauw zijn ge?nspireerd Nike Air Max 97 Womens op lichtfilters van de camera, die Nike Air Max 97 Femme het uiterlijk van afbeeldingen en films veranderen Nike Air Max 90 Donne om de perceptie te veranderen.2019 - Barry Sanders stapte weg van de National Football League na het seizoen 1998, maar het gevoel dat hij een van de beste is om de game te spelen, klinkt nu net zo goed als meer dan twee decennia geleden.
Om 20 jaar te herdenken sinds de teruglopende Hall of Famer en voormalige Detroit Lions zijn trainers ophingen, vereeuwigt het bedrijf de carričre van Sanders op de schoen die hij het beste kent: de Nike Air Zoom Turf Jet 97.
Sanders droeg de schoen tijdens zijn professionele carričre en het hielp hem om een ??reputatie als een van de beste hardlopen aller tijden te verstevigen.
Met slechts 2.053 eenheden gemaakt - hetzelfde aantal als de meeste yards die Sanders in een enkel seizoen (1997) haastten - maakt de limited-edition Air Zoom Turf Jet 97 Nike Air Max 2017 Womens gebruik van de teamkleuren, de teamnaam en Nike Air Max 95 Donne het gepensioneerde nummer 20 van Sanders op de middenvoet riem.
"Ik heb vier jaar middelbare schoolvoetbal gespeeld, drie jaar universiteitsvoetbal en tien jaar profvoetbal, maar ik ben al 30 jaar een woordvoerder van Nike", zegt Sanders. "Het is zo'n enorme eer dat ze deze schoen terugbrengen ter ere van mij, en ik kan Nike niet genoeg bedanken namens mijn fans overal. "
Vooruitlopend op de thuiswedstrijd van de Detroit Lions tegen de Chicago Bears, zal Sanders dienst doen als ere-captain van de dag van de leeuwen - opnieuw het veld betreden in een paar schoenen die zijn succes onsterfelijk maken.
Nike Air Zoom Turf Jet 97 van Barry Sanders daalt eerst op 27 november in de Lions Team Shop (250 paar) en vervolgens op nike.com op 28 november om 09:30 uur PT, in lijn met de aftrap van het Adidas NMD Femme Thanksgiving-spel van het team.